Select Page

Márton Tibor
Élet és nyugdíjbiztosítási szakértő

Fészkelődsz, forgolódsz, nem tudsz aludni?
Ne hagyj elmenni!
A nem-alvásod oka: nincs nyugdíjbiztosításod 

Ebből a lentebbi gyors tesztből kiderül, hogy mi a te élethelyzeted és hogy honnan kell kezdened a megoldáskeresést

Ha mellényúlsz, nem lesz kényelmes: fájni fog a későbbiekben…

Melyik vagy te? A tanács is ettől függ

Még csak pár éve dolgozom, és még olyan messze a nyugdíj, hogy nem is nagyon érdekel. De szeretnék pénzt gyűjteni, házat venni, lehetőleg kerttel, úszómedencével és egy jó, dögös autó is nagyon kellene. Eddig nem nagyon sikerült ezekre gyűjteni, mert mindig van valami, amire most kell a pénz és hó végére nem nagyon marad, annyi amit félretennék. Ez mindig okoz némi lelkiismeretfurdalást, de azzal nyugatotm magam, hogy még annyi időm van….

Családom van és nemsokára gyerekeim is születnek majd.
Magunknak is, nekik is boldog jövőt tervezek, és ehhez sok pénz is kell.
Tudom ezt, de most még nyugtatom magam, hogy első a szeretet, a család békessége, a most szükséges dolgok megvétele, elérése. A ház, az autó, az utazások…

Nyugdíj előtt állok nemsokára – 10-20 év – , de látható, hogy nem lesz elég nyugdíjam, és nem is biztos, hogy életem végéig lesz, – amilyen híreket hallani. Az utolsó fizetésem és az első nyugdíjam között mekkora lesz a különbség? Mivel lehet majd pótolni, ha tényleg nem lesz elég? Hogyan lehetek olyan mint a nyugati nyugdíjas turisták, boldogan utazó, fényképező, jólszituált?

Márton Tibor, nyugdíj és biztosítási szakértő
Szakterületem az élet és nyugdíjbiztosítás. 26 éve dolgozom ezen a területen, úgy, hogy közben saját magamon és a családomon próbáltam ki a biztosítók termékeit. Csak azt ajánlom, ami nekem is jól működik és a gyakorlati tapasztalataimon nyugszik.

Jogi és adatvédelmi nyilatkozat
A feliratkozás önkéntes. a feliratkozáskor kapott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek nem adjuk át. a feliratkozás bármikor megszüntethető, bármelyik kiküldött elektronikus levélben lévő leíratkozási linkre való kattintással.